З архіву ПУ. Розбестила 12-річного учня і народила йому двох дітей: Трагічна історія вчительки вразила світ (фото)

Екс-вчителька з Сіетла, США, Мері Кей Летурно, яка відсиділа у в'язниці за сексуальний зв'язок з учнем, померла від раку 6 липня у віці 58 років, передають Патріоти України у липні 2020 року.

Про жінку заговорили в 1990-х роках, коли в неї зав'язався роман з її учнем. Їй на той момент було 34 роки, а йому – 12, пише The Washington Post.

Адвокат Мері Кей Летурно повідомив, що півроку тому жінці поставили онкологічний діагноз. Відомо, що 2019 року скандальна пара розлучилася.

Історія стосунків

Роман учительки й учня зав'язався в 1996 році в Сіетлі. Летурно було 34 роки, у неї були чоловік і четверо дітей, а Віллі Фуалаау – 12, він навчався в 6-му класі і вирішив на спір закохати в себе викладачку.

Сама Мері Кей пізніше зізналася, що перший шлюб був вимушеним для неї, і під час літніх канікул вона повністю віддалася почуттям до хлопчика.

Викриття і арешт

Про роман спочатку ніхто не здогадувався, однак незабаром про зв'язок вчительки з учнем дізнався її чоловік, який і "здав" їх поліції.

Скандальну пару викрили на стоянці біля пристані для яхт у машині. Мері Кей називалася вигаданим ім'ям і сказала, нібито хлопчикові 18 років. У 1997 році Мері Кей Летурно засудили до тюремного ув'язнення за згвалтування неповнолітньої.

Народження дітей

У в'язниці Мері Кей народила дитину від Віллі. Дівчинку віддали на виховання бабусі – матері хлопчика. Через шість місяців вчительку достроково звільнили, але заборонили бачитися з Віллі.

Через два тижні після звільнення Летурно знову застали з підлітком. Її посадили вдруге – на сім років. У 1998 році вона народила другу дочку від школяра.

У в'язниці Мері Кей написала дві книги про свій роман, що стали згодом бестселерами. Також вона співала в тюремному хорі і допомагала навчати інших засуджених.

Весілля і розлучення

У 2005 році Летурно вийшла з в'язниці і одружилася зі своїм колишнім учнем. Тоді йому вже був 21 рік, він працював діджеєм, їй – 43. "Я не жертва. Я не соромлюся того, що став батьком. Я не соромлюся свого кохання до Мері Кей", – розповідав журналістам хлопець.

Через 12 років, 2017 року, він подав на розлучення, однак пізніше відкликав його. Пара остаточно розпалася 2019 року, про причини розлучення не повідомлялося. Чоловік Летурно розлучився з нею і забрав двох дітей, оформивши опіку над ними.

Разом до кінця

Мері Кей Летурно померла 6 липня 2020 року в своєму будинку в Сіетлі. Рідні Летурно розповіли, що її стан різко і швидко став погіршуватися, вона сильно схудла і стала швидко втомлюватися.

Як повідомив американським ЗМІ адвокат жінки, поруч були її діти і колишній чоловік Вілі Фуалаау. "Він знав, що кінець Мері близький, і заради неї і сім'ї він повернувся і був з нею, і це принесло їй спокій", – сказав адвокат.

Крім книги, написаної Мері Кей Летурно, про історію їхнього кохання знято фільм.Мері Кей Летурно народилася в родині консервативного конгресмена-республіканця Джона Г. Шмітца. Вона виховувалася в суворих католицьких традиціях. Однак політична кар'єра її батька закінчилася скандалом, коли стало відомо про двох його дітей, народжених поза шлюбом.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...