З архіву ПУ. "Русские и украинцы - братья навек": Журналіст із РФ розлютив мережу своїм лицемірством (фото)

Сам Юрій Дудь має громадянство РФ, але є українцем за національністю. При цьому він був народжений в німецькому місті Потсдам.

Юрій Дудь вважає, що ситуацію можна виправити футболками? Фото: соцмережі.

Популярний російський журналіст Юрій Дудь заявив, що "росіяни й українці - брати навік". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Його пост супроводжується фотографією з якимсь чоловіком, у якого на рукавах футболки зображені прапори Росії і України, а на спині - рукостискання і назви двох країн. "Просто людина у футболці на вулицях Москви. Розумію, як багато між нами складного, але все одно нагадаю: росіяни й українці - брати навік", - пише Дудь.

У мережах неоднозначно сприйняли слова журналіста. "Яку він прикольну назву для гори трупів придумав: "між нами багато складного", треба буде записати, раптом знадобиться", "Брати, це коли анексія Криму? А "багато складного" - це понад десять тисяч людей убитих на Донбасі?", "Брати, які встромили ножа в спину. У сім'ї не без виродка", - коментують пост користувачі соціальних мереж.

Опублікував: Олег Устименко

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...