З архіву ПУ. "Русские и украинцы - братья навек": Журналіст із РФ розлютив мережу своїм лицемірством (фото)

Сам Юрій Дудь має громадянство РФ, але є українцем за національністю. При цьому він був народжений в німецькому місті Потсдам.

Юрій Дудь вважає, що ситуацію можна виправити футболками? Фото: соцмережі.

Популярний російський журналіст Юрій Дудь заявив, що "росіяни й українці - брати навік". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України у серпні 2020 року.

Його пост супроводжується фотографією з якимсь чоловіком, у якого на рукавах футболки зображені прапори Росії і України, а на спині - рукостискання і назви двох країн. "Просто людина у футболці на вулицях Москви. Розумію, як багато між нами складного, але все одно нагадаю: росіяни й українці - брати навік", - пише Дудь.

У мережах неоднозначно сприйняли слова журналіста. "Яку він прикольну назву для гори трупів придумав: "між нами багато складного", треба буде записати, раптом знадобиться", "Брати, це коли анексія Криму? А "багато складного" - це понад десять тисяч людей убитих на Донбасі?", "Брати, які встромили ножа в спину. У сім'ї не без виродка", - коментують пост користувачі соціальних мереж.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...