З архіву ПУ. Рибалка дуже здивувався: Жінку, яка зникла безвісти на два роки, знайшли живою в морі

20 років Анжеліка Гайтан страждала від насильства з боку свого партнера. Вона втекла після того, як він намагався її вбити.

Рибалки в Колумбії посеред моря знайшли у воді жінку, яка зникла два роки тому. Про це повідомляє видання The Mirror, передають Патріоти України.

Сім'я 46-річної Анжеліки Гайтан втратила з нею зв'язок ще у 2018 році. З тих пір рідні не бачили її і не отримували ніяких звісток від жінки. Проте 26 вересня 2020 року прості рибалки натрапили жінку, яка плавала за два кілометри від пляжу. Вони подумали, що це колода, але жінка підняла руку, просячи про допомогу.

Жінка практично нерухомо лежала на поверхні води з гумовим кільцем. Рибак Роландо Вісбаль намагався з'ясувати, що з нею сталося. Але через холод жінка ледь могла відповідати на питання.

Рибалки кинулися на допомогу жінці і затягли її за допомогою мотузки в човен. Там її намагалися розпитати про те, що трапилося, і напоїти водою, але жінка розплакалася.

народилася зверху, Бог не хотів, щоб я померла", - були її перші слова.

Рибалки доставили жінку на берег, а місцеві жителі подбали про неї до приїзду медиків. Пізніше лікарі госпіталізували її.

У лікарні жінку впізнали. Медики констатували, що вона отримала переохолодження і знаходиться в ослабленому стані. Поліція розслідує зникнення Анжеліки. Встановлюють, чим вона займалася останні два роки після зникнення і як опинилася в морі.

Пізніше Анжеліка розповіла журналістам, що 20 років страждала від насильства з боку свого партнера. Вона втекла після того, як він намагався її вбити.

"20 років у мене були токсичні відносини, мене ґвалтував мій колишній партнер. Жорстоке поводження почалося ще під час першої вагітності, він мене бив, жорстоко поводився зі мною. Під час моєї другої вагітності насильство тривало, і я не могла піти від нього, тому що дівчата були маленькими. Я багато разів повідомляла про це, але поліція забирала його на 24 години, і коли він знову був вдома, напади відновилися", - розповіла Анжеліка.

Вона поділилася, що покинула будинок в 2018 році після жорстокого нападу на неї. Тоді її співмешканець вдарив жінку в обличчя і хотів вбити. Але Анжеліці вдалося втекти від тирана.

Вона стверджувала, що шість місяців жила в місті Барранкілья. Після звернення за допомогою її помістили в притулок для безпритульних, але вона впала в глибоку депресію.

"Я не хотіла продовжувати своє життя. Жінка позичила мені квитки, і я сіла на автобус прямо до моря. Я хотіла закінчити все, у мене не було ніякої допомоги ні від кого, навіть від моєї родини, тому що ця людина тримала мене подалі від мого кола спілкування, тому я не хотіла продовжувати жити", - розповіла жертва насильства.

Вона зазначила, що коли виявилася біля моря одна, то вирішила стрибнути у воду. Далі вона смутно пам'ятає те, що відбувалося, адже втратила свідомість. За неофіційними даними, жінка пробула у воді близько 8 годин і була доставлена в лікарню в шоковому стані.

Доньки Анжеліки зараз збирають гроші, щоб перевезти маму додому в столицю Боготу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...