З архіву ПУ. "С каких пор Киркоров стал врагом?": Оля Полякова обурена реакцією на її концерт у Дубаї

Співачка заявила, що ніколи не дає концертів на території РФ, а в інших країнах має право співати, коли захоче і з ким захоче.

В офіційному коментарі прес-служби співачки зазначається, що концерт не мав відношення до якогось свята і проходив без будь-яких гасел. Також повідомляється, що ідея показати шоу Полякової в Дубаї виникла в січні 2020 року, повідомляють Патріоти України.

«Шоу Королева ночі мало успіх не тільки в Україні, але і в інших країнах. Ідея показати це шоу в Дубаї в рамках міжнародного музичного фестивалю виникла у Філіпа Кіркорова ще в січні 2020 року, в період гастролей Олі Полякової в США і Канаді, де артисти зустрічалися. Про їх спільний відпочинок між концертами писали ЗМІ, а про дружбу між артистами також давно і добре відомо ще з часів шоу Як дві краплі, в якому Оля брала участь, а Кіркоров був членом журі. Чому саме зараз ці дружні відносини викликали якісь питання у журналістів залишається здогадуватися.

Якщо ж чітко по фактажу, який випливає з вищесказаного, то позиції артистки залишається незмінною і Оля Полякова не працює в РФ, не дає інтерв'ю російським пропагандистським медіа. Концерт не мав відношення до якогось свята і будь-яких гасел, про що написали журналісти, а був частиною щорічного міжнародного музичного фестивалю. А то, як цю інформацію подають в ряді ЗМІ - це перекручування фактів і суб'єктивізм", — повідомляється в заяві.

Полякова також особисто висловилася про виступ на фестивалі PaRus 2020. Співачка нагадала про свою позицію і рішення не виступати на території РФ.

«Річ у тім, що комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Річ у тім, це, виявляється, «зрада», а сам Філіп, виявляється, ворог України. Я, звичайно, могла б віднести весь цей хейт на загальний стрес і карантин, який сильно впливає на психіку, і без того пригнічену виборами, пандемією. І не звертати уваги на політично стурбованих і просто хворих на голову, але мені ось що стало особливо цікаво. Я б сказала, підозріло цікаво.

Дубай. Нагадайте мені, будь ласка, де в Росії знаходиться це місто, щоб щось писати про «зраду» і про мою позицію, що вона там якось змінилася. А вона у мене чітка і конкретна: я буду виступати там, де хочу і з ким хочу, і вважаю за можливе для себе. У Росії я не виступаю. У Дубаї я виступаю. Якщо ця позиція не збігається з вашою, то це ваші проблеми. Я не збираюся її з вами погоджувати, обговорювати", — заявила артистка.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...