З архіву ПУ. "С огоньком!", або Духовність скреп: Співробітники "Шереметьєво" сміялися з падаючого палаючого літака (відео)

У мережі з'явилося відео, як працівники аеропорту «Шереметьєво» відреагували на палаючий літак «Superjet-100».

На відео видно, що співробітники московського аеропорту фотографують екран, на якому зафіксовано момент приземлення нещасного лайнера, де гинули люди, і сміються, передають Патріоти України.

«Если он так сел, значит, он пострадал», — чути голос жінки на відео.

«Нормально он сел», — відповів на це працівник аеропорту.

Ця фраза розсмішила людей, які спостерігали за посадкою лайнера. На відео чути гучний сміх.
Відзначимо, що слідчо-кримінальна група проводить перевірку на місці трагедії пасажирського літака «Superjet-100» в московському аеропорту «Шереметьєво». Офіційний представник слідчо-кримінальної групи Світлана Петренко повідомила, що вони розглядають кілька версій події в аеропорту Шереметьєво. Серед них називають несправність літака, недостатню кваліфікацію пілота, диспетчера і осіб, які проводили технічний огляд, а також несприятливі метеоумови.

З усіх осіб, які перебували на борту Superjet-100 здійснив аварійну посадку в московському аеропорту Шереметьєво, загинула 41 людина, включно з одним членом екіпажу. Щонайменше 13 пасажирів, які перебували хвостовому відділенні лайнера, могли врятуватися. Очевидці розповідають, що коли літак вдарився об землю і загорівся, деякі пасажири стали в паніці діставати свої речі з полиць. Це ускладнило евакуацію людей із задніх рядів судна і вони загинули у вогні. Врятуватися вдалося 33 пасажирам і чотирьом членам екіпажу.

У той же час офіційний представник «Аерофлоту» Максим Фетисов заявив, що пасажири аварійного Superjet евакуювали майже в 1,5 рази швидше, ніж потрібно за нормативами.

«Евакуація пасажирів аварійного SSJ-100 зайняла 55 секунд при нормативі 90 секунд», - сказав Фетисов. Російський слідчий комітет порушив кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб). Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв доручив створити держкомісію з розслідування НП. Ространснадзор, в свою чергу, позапланово перевірить «Аерофлот», Шереметьєво і Держкорпорацію з організації повітряного руху.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...