З архіву ПУ. "С ватой по жизни": Олег Винник під час лікування від коронавірусу виступив на весіллі сина Оксани Марченко (відео)

Серед запрошених гостей свята були гурт "Время и Стекло", Вєрка Сердючка, Макс Барських, Світлана Лобода та дует "Кролики".

27 вересня стало відомо, що народний улюбленець Олег Винник разом з партнеркою Оленою Шоптенко захворів на коронавірус. Зірка мав важку форму COVID-19 та був змушений покинути проєкт "Танці з зірками". Однак вже вчора, 10 жовтня 2020 року, артист виступив на весіллі сина Оксани Марченко, інформують Патріоти України.

23-річний син колишньої телеведучої Оксани Марченко Богдан одружився з коханою Катериною. Гучне весілля пасинок політика та олігарха Віктора Медведчука зіграв вчора, 10 жовтня. Серед запрошених гостей свята були зірки першого ешелону – гурт "Время и Стекло", Вєрка Сердючка, Макс Барських, Світлана Лобода та дует "Кролики", які потрапили в базу "Миротворця". Разом з успішними колегами на сцену вийшов і Олег Винник.

В інстаграм-сторіс наречена Богдана Марченка Катерина опублікувала фото зі співаком, а гості весілля, яке провів телеведучий Григорій Решетник, показали в мережі виступ Винника. Артист виконав пісню "Здравствуй, невеста" та навіть обіймався з обраницею сина Оксани Марченко та близькими новоспеченого подружжя.

Варто зазначити, що ще тиждень тому, 4 жовтня, Олег Винник не зміг вийти на паркет шоу "Танці з зірками", адже важко переносив коронавірус, який підхопив з партнеркою Оленою Шоптенко. Так, пару дискваліфікували за порушення правил проєкту. Раніше він зізнавався, що має двосторонню пневмонію та не може стояти більше 15 хвилин. Він вживав антибіотики та продовжував лікування.

Схоже, Олег Винник вже поборов коронавірус, адже з'явився на грандіозному весіллі та спокійно контактував з гостями і нареченими. Наразі жодних офіційних заяв про одужання співак не робив.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...