З архіву ПУ. "Садо-мазо-клуб": Відомого медведчуковського політолога висміяли за "дизайнерську" маску в ефірі (фото, відео)

Український політолог Вадим Карасьов з'явився на телебаченні в незвичайній шкіряній масці.

Вадим Карасьов

Увечері, 31 березня 2020 року, в ефірі ток-шоу "Чорний лебідь" на телеканалі NewsOne 63-річний політолог пояснив, що це маска від дизайнера Олени Голець, яка сама запропонувала йому цей аксесуар, передають Патріоти України.

"Це вже елемент культури, маски, дизайнери працюють над тим, щоб ми більш культурно та модно переносили всі ці тяготи і злигодні", – пояснив Карасьов.

При цьому користувачі соцмережі досить бурхливо відреагували на такий аксесуар. Їм він нагадав більше елемент БДСМ: "Прям з БДСМ-салону завітав", "BDCM Карасьов", "Карасьов пече", "Політолог Карасьов і ... ну чистий садо-мазо-клуб".

Також не обійшла увагою образ політолога відома блогерка Татуся Бо. "Ось ви сьогодні ржете, а я собі прямо уявляю, як той політолог приходить додому, а з кишені пльотка вивалюється. А дружина йому: "Де ти був?". А він: "З коронавірусом боровся". І викладає маску з отвором проти коронавірусу, прищіпки на соски проти коронавірусу, наручники проти коронавірусу .... От і мусе чоловік ходить тепер на ефіри в усьому протівовірусном", – написала вона у Facebook .

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...