З архіву ПУ. Сама запросила вбивць: В окупованому Харцизьку згвалтували та перерізали горло 13-річній дівчинці

Замітаючи сліди, вбивця здійснив підпал.

Жорстоке вбивство 13-річної дівчинки скоїли невідомі в окупованому Харцизьку 23 вересня. Про це повідомляє прес-служба так званого "МВС", чинного на підконтрольній бойовикам частині Донецької області. Про це пише місцеве видання "Острів", передають Патріоти України 24 вересня 2019 року.

Пожежники, які ліквідували загорання на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Шалімова, виявили труп 13-річної дівчинки зі слідами насильницької смерті.

"На тілі потерпілої були виявлені численні колото-різані поранення тіла і шиї", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що на даний момент встановлено особи ймовірних підозрюваних у скоєнні вбивства. У соцмережах місцеві жителі пишуть, що вбивця перерізав горло дівчині, а перед цим зґвалтував. Замітаючи сліди, вбивця здійснив підпал. "Дівчина нібито з кимось списалася через соціальні мережі у відсутність батьків і запросила невідомого в гості", - пишуть у соцмережах.

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...

13-річна донька найстаршої породіллі України переїхала до нової родини: Спливли нові подробиці скандалу

субота, 27 квітень 2024, 9:30

У житті 13-річної чернігівчанки Анни Підвербної, історія якої рік тому сколихнула всю Україну, стався новий, не менш крутий поворот, передають Патріоти України. Як відомо, торік наприкінці квітня дівчинка написала в соцмережах допис, в якому просила за...