З архіву ПУ. "Санітарка Олександра Сірко": Київський блогер потролив організаторів "Безсмертного полку" порноактрисою-"ветеранкою" (фото)

Денис Антіпов прийшов на акцію із плакатом російської порнозірки.

Столичний блогер потролив "Безсмертний полк". Фото: Фейсбук.

Столичний блогер Денис Антіпов прийшов на акцію «Безсмертний полк» 9 травня 2019 року із плакатом, стилізованим під фотографію 60-річної давнини, на якому зображена російська порнозірка Саша Грей. Підпис під фото – «Олександра Сірко – вчителька, санітарка, героїня кінохроніки». Відповідне фото розмістив у себе на сторінці у Facebook нардеп Борислав Береза, передають Патріоти України.

«Це вдалий тролінг кремлівської технології від справжнього ветерана війни за Незалежність України проти російської орди Denys Antipov (Дениса Антіпова). І сумно від того, що люди погоджуються бути пішками в іграх Кремля і реалізовувати «безсмертні полки», які задумані, як технологія ворожнечі, а не як зразок пам'яті до заслуг ветеранів Другої Світової", - написав нардеп.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.