З архіву ПУ. "Сейчас заживем!": Федеральний телеканал "Росія 1" потішив глядачів сюжетом про ... туалет (відео)

Правда, скористатися "досягненням 21 століття" можуть не всі.

На державному телеканалі РФ "Росія 1" у серпні 2020 року вийшов сюжет про туалети, який викликав ажіотаж в інтернеті. Його оприлюднив в Twitter український блогер Андрій Луганський, передають Патріоти України.

Сюжет був присвячений кільком біотуалетам, які встановили на кінцевих зупинках в одному з міст Кіровської області. "У біотуалет на кінцевій зупинці на вулиці Ворова заходять перші відвідувачі. Кабінка, яка призначена для водіїв і кондукторів, знаходиться тут зовсім недовго, але його вже встигли оцінити по достоїнству", - говорить репортер.

Вона уточнює, що в місті з'явилося вже кілька таких кабінок, які "полегшують життя кондукторам та водіям".

У сюжеті також показали коментар кондуктора. Вона зізнається, що до установки туалетів бігали для справляння потреби "за гаражі, по кущах ... куди попало".

В кінці сюжету зазначено, що скористатися "благом цивілізації" зможуть не всі, а тільки кондуктори і водії.

Сюжет викликав ажіотаж в коментарях: "Для такого "рывка" необходимо раскачиваться не менее 20 лет"; "И прорыв, и рывок одновременно. Как тебе такое, Илон Маск?"; "Так вот зачем им понадобились туалеты с украинских кораблей"; "Все таки начался "подъем с колен"".

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...