З архіву ПУ. Секс-лялька з Британії розчарована, що ніхто не бере її за дружину (фото)

Британка Сінді Мур завжди мріяла стати живою "секс-лялькою". у Травні 2019-го жінці 32 роки, мрія здійснилася, вона вважає себе привабливою. Втім, планує ще операції.

У собі Мур втілила всі актуальні еталони краси. Instagram-модель здивована, що після всіх операцій (які обійшлися їй в 10000 фунтів) її особисте життя не складається, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

На тотальне перевтілення Мур, до слова - мати двох дітей, зважилася після зради свого нареченого.Але тепер через свою зовнішність вона розцінюється скоріше як сексуальний об'єкт, ніж як постійний партнер. Такий стан справ розчаровує Сінді, так як вона хотіла б знову створити сім'ю: «Так, я налаштована на сім'ю і кар'єру, але при цьому мені подобається виглядати як секс-лялька. Я - загадка!».

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...