З архіву ПУ. "Семью кормить надо": Легендарна українська співачка зібралася до Москви

Народна артистка СРСР 72-річна Софія Ротару повертається в Росію.

«Шанувальники Софії Ротару щасливі і приїдуть на концерти за участю співачки з різних міст Росії», - повідомляють Патріоти України 18 листопада 2019 року з посиланням на росЗМІ.
Квитків на «Пісню року» на 7 грудня залишилося мало, причому у продажу тільки не бюджетні варіанти від 6 тис. руб (трохи більше 2 тисяч гривень).

Крім того, очікується виступ Софії Ротару 14 грудня на фестивалі «Легенди ретро FM». Також Софія Михайлівна розглядає пропозиції про виступ на новорічних корпоративах в Москві. Гонорар за виступ складається з двох частин - оплата транспортних витрат співачки і її колективу з України в Росію, проживання, а також самого концерту. Гонорар за корпоратив в цьому сезоні - $ 50 - 60 тис. За Софією Михайлівною шанувальники скучили, тому вона зараз розглядає відразу кілька пропозицій.

"Це ненависть молодшого брата": Відома російська акторка поскаржилася на українців

понеділок, 13 травень 2024, 21:29

Російська акторка Валентина Тализіна, яка підтримує криваву політику Кремля, висловилася про українців. Зокрема, в одному інтерв'ю путіністка згадала, як багато років тому була на Заході України і пожалілася на те, що з нею не захотіли говорити російсь...

На Донеччині чоловік ґвалтував двох маленьких доньок співмешканки

понеділок, 13 травень 2024, 21:01

На Донеччині постане перед судом чоловік, якого правоохоронці підозрюють у зґвалтуванні своїх неповнолітніх доньок віком 8 та 12 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура, передають Патріоти України. За даними слідства, з червня по вересень...