З архіву ПУ. Сербські ЗМІ підняли неймовірний скандал: Ультрас "Динамо" Київ жорстоко помстились сербським фанатам за стяг "ДНР" (відео)

Київське «Динамо» вочевидь матиме новий скандал, можливо навіть каральні санкції від УЄФА

На пабліку прихильників команди київського «Динамо» WBC Ultras Сербські ЗМІ знайшли цікаве для себе відео. На ньому під час матчу Ліги Європи «Динамо» - «Копенгаґен» українські фанати в компанії з хорватськими друзями з заґребського «Динамо» співають дві поспіль пісні - «Ubij Srbina» та відомого хіта про Владіміра Владіміровіча Путіна, повідомляють Патріоти України 29 жовтня 2019 року.

«Якби це зробили ми чи росіяни, ми б назавжди грали перед порожніми трибунами. УЄФА, хіба це не подвійні стандарти?» - обурився офіційний паблік провідного сербського клубу «Црвена Звезда».

Наївності й скромності белградців немає меж. Або пам’ять підводить. Близька й довготермінова. Бо ще в 2015-му ультрас «Црвени Звезди» розгортали російський стяг під час матчу баскетбольного єврокубка між їхньою командою і київським Будівельником». А ганчірки так званого «ДНР» можна помітити на секторах фанатів «Звезди» регулярно.

Безневинна ганчірка на секторі «Црвени Звезди»

Так чи інакше, реакції найвищих футбольних інстанцій «Динамо» тепер вочевидь не уникнути. Та ще й надзвичайний і повноважний посол України в Сербії Олександр Александрович адресував Службі безпеки України, Генеральній прокуратурі України, Національній поліції України відповідного листа.

Посол Александрович теж обуренийНагадаємо, що перша хвиля конфронтації між українськими і сербськими фанатами спостерігалася під час львівського матчу відбору до Євро-2020 між збірними країн, який завершився перемогою українців 5:0. Тоді наші вболівальники засвистали сербський гімн. Як наслідок, українцям заборонили вхід на виїзний матч проти Сербії, який відбудеться у листопаді в Белграді.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...