З архіву ПУ. Що зазвичай сниться перед смертю: Вчені приголомшили відкриттям

Більше десяти років працівники американського центру паліативної допомоги та догляду в хоспісах у Буффало вивчали сни пацієнтів перед їх відходом у інший світ. Результати виявилися досить цікавими, передають Патріоти України.

Так, люди незадовго до смерті переважно бачать яскраві сновидіння дивного змісту - тунелі з інтенсивним світлом в іншому кінці, давно померлих людей.

У дослідженні взяли участь 10 тис. осіб. У 88% сни повторювалися, один був яскравіше іншого. У 72% сновидінь були присутні родичі, до яких вмираючий відчував симпатію. 59% у снах готували валізи або купували квитки в якусь важливу поїздку.

Тільки 29% бачили також живих близьких, приблизно стільки ж (28%) спостерігали картини з минулого. Вмираючим дітям у снах приходили тварини, яких вони любили.

Яскраві сни починалися приблизно за 10-11 днів до смерті і тривали весь час. У кінці їх частота і емоційне забарвлення лише посилювалися.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...