З архіву ПУ. "Шо там у хохлов": Український репер випустив провокативний кліп про російські фейки (відео)

У відеокліпі можна побачити, як в рухомому рядку під палаючим Кремлем перераховуються найвідоміші фейк-новини російської пропаганди, які випускають з весни 2014 року. Увага - у кліпі присутня ненормативна лексика.

Стоп-кадр з відеоСингл "Шо там у хохлов" став вже третім синглом з майбутнього альбому "Спалах" українського репера Freel. Це історія про російського вченого-філолога, який побачить на екрані телевізора жахіття, що творяться в Україні, і вирушає туди рятувати російську мову. Але насправді бачить не те, про що говорять на телебаченні, повідомляють Патріоти України.

Іронічна пісня "Шо там у хохлов", за задумом автора, показує, як інформаційна війна є не менш важливою, ніж війна реальна. Український репер зазначив, що має передчуття, що відео в YouTube можуть заблокувати.

Freel"У мене є передчуття, що це відео заблокують. Тому встигніть подивитись, показати другу і зашерити, поки воно ще є.", – коментує Freel.

У відеокліпі можна побачити, як в рухомому рядку під палаючим Кремлем перераховуються найвідоміші фейк-новини російської пропаганди, які випускають з весни 2014 року.
"Це відео – скоріше сучасне мистецтво, певного роду акціонізм, ніж кліп. Кремль тут – як символ путінського режиму. Це відповідь російській пропаганді – в кадрі відбувається тільки одна, але важлива дія, мрія нехай не всіх, але багатьох українців, які сподіваються, що цей режим врешті самознищиться",– пояснив Freel.
Трек "Шо там у хохлов" вже можна придбати на цифрових платформах: iTunes, Google Play, Deezer. Реліз музичного альбому "Спалах" запланований на 19 листопада. Одну з пісень репер присвятив кіборгам та боям у Донецькому аеропорті.
Freel – "Шо там у хохлов": дивитись відео онлайн:

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...