З архіву ПУ. Сімейні традиції: 3-річний онук нардепа Шуфрича спровокував скандал у київському кафе

Синові Аліни Герасимової і Нестора Шуфрича-молодшого зараз 3 роки. Його звуть Міхаель.

Кафе "Ідеаліст"

У суботу, 19 грудня 2020 року, в Києві в закладі Idealist на Ярославовому Валу стався інцидент, до якого має стосунок сім'я нардепа від ОТЗЖ Нестора Шуфрича. Художник Тигран Хачатрян розповів в Facebook, як попросив дорослих зайнятися своєю дитиною, котра бешкетувала в кафе, і нарвався на образу.

За його словами, хлопчик у взутті стрибав по диванах і «вів себе надто буйно, як для закладу».

«В тот момент, когда он огромной грязной машинкой для улицы начал в прямом смысле слова катать по нашему столику, родители получили от меня просьбу: «не могли бы вы заняться своим ребенком?», на что был получен ответ: «закройся, чурка» и угрозы в стиле «ты вообще видел на каких номерах мы приехали?» і «я сейчас вызову личную охрану!», - так Хачатрян описав сцену в кафе.

Чоловік уточнив, що з малюком були сестра і мати співачки Луна і опублікував фото жінок, яке знайшов через соцмережі.

У свою чергу, друга сторона конфлікту, а саме Аліна Герасимова, дружина музиканта Нестора Шуфрича (молодшого сина політика від ОПЗЖ Нестора Шуфрича) у своєму Instagram-акаунті в Stories описала ситуацію в іншому ключі. Коментар також додала її мати. Жінки пишуть, що Хачатрян погрожував мамі і її маленькому синові. А ніхто з чоловіків, що були в кафе, і чотири офіціанта не втрутилися в конфлікт і не захистили їх.

Аліна Герасимова хоче, щоб кривдник вибачився перед нею.

Аліна Герасимова, дружина музиканта Нестора Шуфрича-молодшого є рідною сестрою співачки Луна (Христини Герасимової). Співачка Луна в свою чергу - колишня дружина музиканта Юрія Бардаша, засновника групи «Гриби», одного з творців хіта «Міжду нами тает лед».

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...