З архіву ПУ. Сім'я влаштувала різдвяну фотосесію, але не покликала в кадр собаку - та не пробачила й зіпсувала кожен знімок (фото)

У кожного з нас є друг, який вічно псує спільні фотографії. У сім'ї Гринштейн з Массачусетса (США) таким пустуном виявилася їх собачка на прізвисько Пенні. Одного разу улюблениці не сподобалося, що її не покликали позувати для сімейних знімків, і вона вирішила перетворити зйомку на балаган. І вийшло дуже весело, передають Патріоти України.

Напередодні Різдва мама сімейства захотіла зробити кілька теплих кадрів. Вона посадила усіх своїх дітей біля каміна, а ось про собаку забула. Пенні такий розклад здався образливим і вона почала хуліганити, в результаті відзначившись майже на кожній фотографії.

"Їй не сподобалося, що я почала знімати дітей без неї і вона стала скакати перед камерою, заплигувати на всіх дітей, облизувати мене і фотоапарат, і викликати купу шуму. Я зробила, напевно, сотню знімків з її присутністю. А потім ми з дітьми із задоволенням дивилися на них і сміялися", - поділилася жінка з виданням Bored Panda.

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

З кількох знімків сім'я вирішила зробити святкову листівку, яка підніме настрій кожному, хто ще не наповнився духом Різдва.


Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...