З архіву ПУ. Скандальний російський автоблогер на швидкості 200 км/год потрапив в аварію (відео)

Скандальний автомобільний блогер Ерік Давидович на особистих сторінках соцмереж опублікував фото за кермом BMW, яка потрапила в ДТП на Булаку в Казані Російської Федерації вранці 3 червня 2019 року, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Йшли 20, в тачці 3-є. Всі живі. Пристібайтеся!» - написав блогер. На даний момент невідомо, чи Давидович був за кермом автомобіля в момент ДТП. Відомо лише, що BMW він тестував взимку - картку тесту він публікує разом з кадрами ДТП.

На відео з місця аварії обличчя водія та пасажирів, які втекли з місця аварії, не розгледіти.

В коментарі до посту користувачі роблять однозначні висновки зі сказаного блогером:

«Потім молодь яка дивиться Еріка, вважає, що це нормально, ганяти під 200 км/год, Чому ви навчаєте? У вашому пості немає осуду водія, є тільки заклик використовувати ремінь...»; «Тут не треба пристібатися, а мізки мати, хотілося б, а що, якщо не дай Бог люди...»; «Тобто те, що вони «йшли 20» для тебе це нормально, по місту. Але вони повинні бути пристебнуті! Ти чого там, перевіджимався?» - пишуть користувачі.

Раніше ДАІ оголосили в розшук водія, який кинув BMW на місці аварії.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...