З архіву ПУ. Сходив попити водички..: Пітон вистрибнув із води і цілком з'їв оленя (відео)

Змія кинулася на жертву, вп'ялася зубами їй в голову, почала душити, а потім проковтнула.

Співробітник індійської лісової служби Сусанта Нанда опублікував в інтернеті відео полювання пітона на оленя. Тварина, що прийшла на водопій, не помітила величезну змію, яка ховалася під водою, і загинула, передають Патріоти України 28 листопада 2019 року.

Ролик записали камери відеоспостереження в індійському штаті Махараштра.

"Коли пітони вбивають жертву, вони використовують певний засадний метод, стрибаючи, атакуючи її і хапаючи зубами всього за 50 мілісекунд", – розповідає Сусанта Нанда в інтерв'ю порталу NDTV.

На оприлюднених кадрах можна побачити, як один із чотирьох оленів на водопої опинився в межах досяжності пітона. Змія кинулася на жертву, вп'ялася зубами їй в голову, почала душити, а потім проковтнула.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...