З архіву ПУ. Скрепа на скрепу: Забіяка з "Оплоту", котрий п'яним на День десантника у Москві бив пику покійному телепропагандисту, відреагував на його самогубство

Причиною суїциду колеги називають любовний трикутник. Про те, як вплинуло побиття річної давнини на вразливого юнака посеред мирної Москви від рук не «українського фашиста», а захисника «руского міра», його колеги по пропаганді тепер воліють мовчати.

Ударивший журналиста НТВ  десантник  отреагировал на его самоубийство

Олександр Орлов, який з приказкою «захопимо Україну» ударив кореспондента НТВ у прямому ефірі, відреагував на самогубство випадкового опонента. «Десантник» залишив коментар "ВКонтакте", зазначають Патріоти України.

«Я все знаю, мені дуже шкода, хороший був хлопець! Приношу співчуття рідним і близьким ... Коментарі не даю!» - написав екс-найманець «ЛДНР» на своїй сторінці.

25-річний Микита Развозжаєв наклав на себе руки вранці 29 жовтня. ЗМІ припускають, що причиною самогубства стали проблеми в особистому житті. На любовний трикутник натякає передсмертний запис, залишений на сторінці самогубця у "ВКонтакте".

«Кріс. Ти дуже хороша. Ти ще будеш щаслива. Не сумніваюся. Прости, що весь цей час думками я був з дружиною, - написав журналіст перед смертю.

Микита Развозжаєв із Саратова. У серпні 2017 року під час прямого включення з Дня ВДВ в Москві його вдарив Олександр Орлов, якого спочатку прийняли за п'яного десантника. На записі видно і чутно, що Орлов в як футбольний фанат є русі "Оплот" говорить: "Захопимо Україну".

«Я працювала з Микитою на НТВ, він був чудовим журналістом. Завжди був готовий допомогти, підказати, виручити. Великодушний і добрий чоловік. Останнім часом у нього були особисті проблеми, які він так і не зміг пережити. Кожному в житті випадає своя біль і горе, іноді вони настільки сильні, що впоратися досить складно,» - написала на своїй сторінці колега Микити Юлія Перепелова.

«Я знаю, що Микита перебував в стадії розлучення з дружиною Тетяною. По-моєму, він ще не встиг офіційно оформити розлучення. Розставання з дружиною переживав не просто сильно, а болісно. Про це знали всі родичі. Микита намагався повернути дружину. Він був винен в їхньому розриві. Але дружина не пробачила його. Адже вони познайомилися в Саратові, потім разом поїхали в Москву», - розповіла "МК" знайома родини журналіста.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...