З архіву ПУ. Скрепна любов: На Росії чоловік побив і протягнув співмешканку голою по снігу (відео)

Пізніше стало відомо, що жінка була п'яна і вибігла на вулицю лише в білизні.

На Сахаліні у грудні 2019 року чоловік побив і протягнув по вулиці свою співмешканку. Зокрема, відповідний інцидент стався в селі Новотроїцьке. Поки він волок напівголу жінку в будинок, сусіди знімали те, що відбувається на відео, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами очевидців, вони не відразу зрозуміли, чи жива жінка, коли її тягли сходами.Поки чоловік волок напівголу жінку в будинок, сусіди знімали те, що відбувається на відеоПізніше стало відомо, що вона була п'яна і вибігла на вулицю лише в білизні. Чоловік, який був з нею в кімнаті, вискочив за нею і намагався силою завести назад у будинок.

Співробітники поліції, які прибули на місце інциденту, направили нападника у психіатричну лікарню, оскільки він раніше перебував на обліку і мав розлад.

Жінку госпіталізували, проте серйозних травм вона не отримала

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...