З архіву ПУ. Скрепне би*ло: П'яні росіянки жбурнули капці в обличчя медсестрі турецького готелю після прохання надіти маски (відео)

На Сході кинути взуття людині в обличчя вважається дуже серйозною образою.

У 5-зірковому готелі міста Кемер в вересні 2020 року три російських туристки вчинили бешкет на другий день свого перебування на курорті, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє видання Hurriyet, жінки вирушили в кабінет лікаря: одна з них, 32-річна Тетяна, скаржилася на біль в нозі і вимагала огляду. Медсестра Ізмірі Озтюрк попросила туристок надіти маски перед прийомом. Однак ті почали скандалити. Зрештою Тетяна зняла з ноги тапку і жбурнула 25-річній медсестрі в обличчя, потрапивши в око.

На Сході кинути взуття людині в обличчя вважається дуже серйозною образою.

Ізмірі закричала. У справу втрутився лікар, який викликав поліцію. Росіянок, які були нетверезими, відвезли в поліцейський відділок. Постраждала написала заяву на кривдниць. Що їм загрожує, поки що невідомо.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...