З архіву ПУ. Скрепи "побєдобєсія": Бориса Гребенщикова зацькували в Твіттері, пригадуючи йому гастролі в Україні

У Твіттері лідера групи «Акваріум» з'явився пост такого змісту: "Проводиться збір грошей на оплату запису нового альбому». Користувачі соцмережі сприйняли подібне прохання вкрай вороже, передають Патріоти України у травні 2020 року.

Деякі взагалі припустили «злом сторінки», інші пригадали музикантові його політичні погляди, особливо з приводу "української проблеми". «Бандера подасть», «Навальному напиши - він допоможе», "А ось мій Яндекс-гаманець. Ну що, синку, не допомогли тобі гастролі на Україні і пошлі пісеньки в інтернеті?», «У держдепартаменту США», - налетіли на Гребенщикова «шанувальники».
Трохи пізніше Гребенщиков опублікував ще один твіт, до якого доклав відеозапис. «З захопленням мушу визнати, що в соціальних мережах виникла плутанина», - саркастично зазначив музикант. Він додав, що насправді «Акваріум» ні у кого грошей не просить, але і не відмовиться, якщо хтось захоче допомогти колективу.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...