З архіву ПУ. "Слезы текут, бл*дь. Позор, стыдно": Панін різко виступив проти Путіна і закликав росіян відкрити очі

Скандальний російський актор Олексій Панін зізнався, що став жертвою пропаганди Кремля і закликав своїх співгромадян "відкрити очі". В інтерв'ю Дмитру Гордону улюблений кіноактор Путіна сказав, що вірив телеканалам РФ, тому думав, що "дійсно Крим проголосував і був чесний референдум", передають Патріоти України.

"Я не підтримую політику Путіна. Я був ідіотом. Я зараз розумію, що це неправда. Я міг би тобі сказати дуже багато. Я б дуже хотів сказати російським людям наївним, які дивляться "Перший канал" і канал "Росія": зайдіть в інтернет, подивіться інтерв'ю Політковської, Литвиненка, Борі Нємцова. Може, у вас очі відкриються?" – сказав Панін.

"Є російські люди, які цікавляться чимось. А є люди, у яких є просто "Перший канал", вони живуть в своєму Торжку, бл*дь, і їм пох*й. Моя мама – розумна жінка. Але їй пох*й. Ми з Євою подивилися про "Курськ", як його втопили, бл*дь. подивилися про Беслан, як там напалмом дітей спалили, бл*дь. Сльози течуть, бл*дь. Ганьба, соромно. Буває якась неправильна політика, я не дуже в політиці розбираюся. А це ганьба!" – заявив актор.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...