З архіву ПУ. Смертельно небезпечно: У МОЗ Франції попередили, які ліки не можна приймати при підозрі на коронавірус

Нестероїдні протизапальні засоби можуть призвести до тяжких ускладнень навіть у молодих людей.

Прийом ібупрофену та інших нестероїдних протизапальних засобів може посилити захворювання коронавірусом. Про це повідомив у себе в Twitter міністр охорони здоров'я Франції Олів'є Веран, передають Патріоти України.

"COVID-19: прийом протизапальних (ібупрофен, кортизон) може стати фактором, що загострює інфекцію. Якщо у вас жар, прийміть парацетамол. Якщо ви вже приймаєте протизапальні препарати, або у вас є сумніви, проконсультуйтеся з лікарем", - зазначив Веран, передає 112.ua. За інформацією газети Le Monde, прийом нестероїдних протизапальних засобів може призвести до тяжких ускладнень навіть у молодих людей. Видання The Guardian з посиланням на медиків повідомляє, що протизапальні препарати становлять ризик для людей з інфекційними захворюваннями, оскільки вони мають тенденцію зменшувати реакцію імунної системи організму. Станом на ранок 15 березня, у Франції захворіли 4 481 людина, одужали – 12, померли - 91.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...