З архіву ПУ. Совок головного мозку: Терористи "ДНР" оскандалилися дивним магазином

В окупованому Росією Донецьку похвалилися відкриттям нового магазину з назвою "М'ясний Ілліч".

Про це написав український журналіст і блогер Денис Казанський. На своїй сторінці у Twitter він також поділився відповідним знімком, передають Патріоти України 27 жовтня 2019 року.

"У Донецьку на проспекті Ілліча відкрився магазин "М'ясний Ілліч". І це не жарт. Бракує тепер тільки" Молочного Сталіна", — підписав фото Казанський.

Користувачі соцмережі оцінили креативність терористів. У коментарях вони почали припускати, що ті відкриють в окупованих містах наступного разу. А також пропонували новим установам назви, водночас перекручуючи імена ватажків терористів "Л/ДНР" і колишніх радянських політиків.

"Фірмова страва: маринований шашлик 95-річної витримки", "М'ясо із цвіллю? Липовий мед теж продається?", "В'ялений Ілліч під пиво. І недорого і красиво", "Ну, тепер заживуть! Одразу ж комендантську годину скасують!", "Я б посперечався, хто з них більш молочний. "М'ясний Сталін" теж непогано звучить. Епатажненько", "Членам компартії ДНР знижки", "Овочевий Андропов і булочна Молотова", "Це ще не дно... Занурення триває із кожним днем", "Кукурудза, попкорн Хрущова", "Кажуть, фарш "моторола" завезли", "Таке враження, що на цій території над людьми проводять якісь дослідження, ну все вже перепробували, ядерну бомбу хіба що ще не скинули", " Вирішили все-таки Мавзолей утилізувати, а куди м'ясо дівати?", "Суть не в назві, а в тому, що магазини відкриваються, значить, життя кипить, республіка розвивається, то на**й нам зелупенці грузять, що повинні туди бабло перти? Не заважайте жити молодим державам!" — емоційно прокоментували пост підписники.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...