З архіву ПУ. Спадкоємець Вірастюка: Найсильніша людина світу відповіла на питання, чий Крим та як оцінює війну на Донбасі

Найсильніша людина світу про війну на Донбасі: давним-давно не АТО (відео)

Олексій Новіков став найсильнішою людиною планети на змаганнях по силовій атлетиці World Strongest Man. Після отримання титулу українця звинуватили в любові до Росії і назвали другим Усиком. Журналіст зустрів Олексія у Львові і поставив йому запитання від хейтерів, зазначають Патріоти України.

Спортсмен відповів на перше питання, чий Крим? Олексій заявив, що Крим - це Україна і ніяких питань з цього приводу бути не може. Про це він заявив на YouTube-каналі "Сила спорту".

Він також відповів на питання, пов'язані з Донбасом.

"Там є війна, там давним-давно, на мою думку, не АТО як це називається. Там справжня війна, і там є російські військові", - заявив Олексій.

Він також зазначив, що є патріотом України. Коли його запросили брати участь у змаганнях Siberian Power Show в Росії, то він сказав, що не поїде в Росію ні в якому разі.

"Я не хочу цього зараз. Я сказав, коли закінчиться війна і ми будемо бачити наш політичний настрій в цілому, тоді можливо ми про це зможемо поговорити", - заявив українець.

Олексій відмовився від виступу з російським пауерліфтером Михайлом Шивляковим на парному Чемпіонаті світу. Він також розповів про підтримку українських військовослужбовців.

Спортсмен зізнався, що на схід не їздив, але він був у 93-й мотострілецькій бригаді, коли вони були на ротації, і проводив змагання.

Він також заявив про те, що готовий йти захищати Україну, якщо почнеться повномасштабна війна.

З приводу мови, Олексій зазначив, що може спокійно розмовляти російською і українською. При цьому він пише пости в соцмережах російською мовою, оскільки їх переглядає все СНД. Тому для зручності він пише так. Також він почав викладати пости англійською .

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....