З архіву ПУ. Співала у Криму, а тепер плаче: Скандальна співачка поскаржилася, що її не пускають в Україну

Лоліта Мілявська добре знає, чому не може поїхати на випускний дочки у Київ, але робить вигляд, нібито це "дуже несправедливо".

Лоліта Мілявська. Фото: соцмережі.

Скандальна російська співачка з українським корінням Лоліта Мілявська, якій заборонили в'їзд в Україну на три роки, у серпні 2020 року поскаржилася, що не може приїхати до Києва на випускний доньки. Фото дочки і жалібний пост Лоліта опублікувала у себе в Instagram, передають Патріоти України.

"Сегодня у моей любимой доченьки была репетиция выпускного!.. Я могу только получать фото и видео, как это будет происходить.. Как мне Жаль!!! Любимая моя, я всё равно Рядом!.. Хоть и слезы капают...", - написала вона.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...