З архіву ПУ. Спочатку думав, що то чийсь злий жарт: 40-річний львів'янин випадково виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Подзвонила якась жіночка і повідомила, що вона є його законною дружиною, і через це не може вийти заміж за свого коханого

У Львові чоловік випадково з’ясував, що вже 20 років одружений із незнайомкою. Більше того, львів'ян виявив, що він ще й двоєженець! Тобто має двох офіційно зареєстрованих дружин. Одну – з 1999 року, другу – з 2004 року, зазначають Патріоти України.

Про незвичну ситуацію у суботу, як виявилася під Новий рік повідомила львівська активістка Наталія Шелестак, яка особисто знайома із двоєженцем. Керівник управління юстиції Львівщини підтвердив інформацію про два офіційно зареєстровані шлюби, зазначивши, що в наступні кілька днів проводитимуть розслідування, аби з'ясувати як таке стало можливим.

Про те, що 40-річний львів'янин має двох офіційно зареєстрованих дружин, стало відомо після того, як перша з цих жінок (та, шлюб з якою укладений у 1999 році) вирішила вийти заміж.

"Вчора другу подзвонила якась Наталя і повідомила, що виявляється вона є його дружиною!!!! Друг повідомив дівчині, що багато років щасливо одружений з коханою дружиною і що ця Наталя помилилася. Але дівчина благала зустрітися, бо вона планувала з майбутнім чоловіком, котрий прилетів з Іспанії укласти шлюб за добу, а виявилося, що вона заміжня. Так ось, він зустрівся з цією Наталею і отримав офіційну відповідь від реєстратора шлюбу, що він двоєжонець!" – написала на своїй сторінці у "Фейсбук" Наталія Шелестак.

Журналістів Шелестак запевнила, що дуже добре знає цього чоловіка і він не міг одружуватися в 1999 році, оскільки був тоді в армії. За її словами, коли цей чоловік одружувався у 2004 році, то не мав жодних проблем при реєстрації шлюбу. Ані в його паспорті, ані в паспорті 38-річної Наталі, яка виявилася його першою дружиною, не було відміток про цей шлюб.

"Ця жінка постійно проживає в Іспанії і приїхала до Львова рєєструвати свій шлюб. Їй відмовили і дали дані мого знайомого, з яким вона нібито від 1999 року перебуває у шлюбі. Вона його знайшла у соцмережах і написала, що в них є спільна проблема. Вони разом пішли в той РАЦС і там їм показали акт про те, що 19 років назад вони нібито взяли шлюб. Їм порадили йти в суд і скасовувати цей документ. Наразі викликали поліцію, щоб розібратися з цим. Його дружина поки навіть не знає, що виникла така ситуація", – розповіла Шелестак.

Керівник львівського управління юстиції Тарас Грень підтвердив інформацію про цей випадок. "Зараз проводяться слідчі дії – пані Наталя звернулася у поліцію. Поки нічого офіційно по суті коментувати не можу, бо потрібно спершу з'ясувати, що насправді відбулося. Можу тільки підтвердити, що є ці два акти реєстрації шлюбу", – заявив Тарас Грень.

Джерело: Zaxid.net

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...