З архіву ПУ. "Сподіваюсь, більше не крастиме": Бійчиня ММА жорстко відлупцювала хлопця, який намагався пограбувати її на вулиці (відео)

Жінка самотужки затримала злочинця та дочекалася прибуття поліції, поки та не одягнула на нього кайданки.

20-річна бійчиня змішаних єдиноборств на ім’я Бріса постояла за себе, коли її спробували пограбувати посеред білого дня в Аргентині, повідомляють Патріоти України.

Спортсменка, чий зріст складає всього 150 см, поверталася з роботи в Мар-дель-Плата, як зловмисник вихопив у неї телефон та спробував утекти. Разом з другом вона наздогнала злодія та завдала йому серію ударів у стилі ММА, розбивши голову до крові. Жінка затримала злочинця та дочекалася прибуття поліції, поки та не одягнула на нього кайданки.
Після інциденту жінка заявила, що була розлючена і не шкодує про свою жорстку поведінку стосовно крадія. "Я провела цілий день, працюючи під час пандемії зі зменшеною зарплатою, і не поважаю цього хлопця, який хотів отримати понад половину моєї зарплати за три секунди.

Сподіваюся, цей хлопець більше ніколи не крастиме. Мені пощастило, бо я навчилася захищатися в ММА, але не хочу, щоб це траплялося з кимось іншим. Я пишаюся тим, як я діяла, і ні про що не шкодую", - сказала Бріса під час інтерв'ю в телешоу "Nosotros a La Manana".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...