З архіву ПУ. Справжня красуня: Тіна Кароль вразила мережу сукнею з відвертими вирізами (фото)

Українська співачка Тіна Кароль у жовтні 2020 рокумпостала в шостому ефірі шоу "Танці з зірками" в жовтій атласній сукні з відвертими вирізами. Образ знаменитості вразив мережу, передають Патріоти України.

Так, до плаття артистка підібрала блискучі босоніжки на високих підборах, а також – масивні сережки. Відповідні знімки опубліковані на особистій сторінці Кароль в Instagram (фото дивіться нижче).

Відзначимо, що зірка з'явилася на шоу в сукні від української дизайнерки Olya Mak, вартість якої становить 10 тисяч гривень. У мережі шанувальники вже назвали цей образ найкращим за всі шість випусків четвертого сезону танцювального проєкту.

"Нескінченно готова дивитися на щасливу Тіну", "Наш промінчик сонця", "Неймовірна красуня", "Космічно зваблива", "Як гарно, витончено", – написали в коментарях.

Тіна Кароль вразила мережу відвертим образом на шоу "Танці з зірками": дивитися інші фото


Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...