З архіву ПУ. Ставлення українців до масок висміяли влучною фотожабою

У мережі з'явилася влучна фотожаба на носіння масок в українських супермаркетах. Про це повідомляє "Баба і кіт", передають Патріоти України.

На фотожабі поєднали чотири фото. На першому показали, як правильно носити маску - рівно, прикриваючи ніс і обличчя. А на трьох інших - як не треба.

На другому маска знаходиться на підборідді і зовсім нічого не прикриває, на третьому - вона одягнена по правилам, але біля рота зроблена дірка для сигарети, а на останньому показали покупців АТБ, які носять маски з порушенням всіх правил. Автори показали двох жінок. які замість рота і носа зав'язали очі шарфами.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...