З архіву ПУ. Стюардеса розповіла про сексуальні уподобання пасажирів у літаках

За словами бортпровідниці, все більше пасажирів перестають користуватися туалетом, щоб усамітнитися.

Стюардеса Хізер Пул, яка написала книгу про роботу в авіакомпанії, розповіла про уподобання пасажирів, котрі займаються сексом в літаку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами бортпровідниці, останнім часом вона стала помічати, що люди перестали користуватися туалетом, щоб усамітнитися: «Я звернула увагу на те, що все більше і більше людей не йдуть до вбиральні, вважаючи за краще займатися сексом прямо на своїх місцях».

Вона додала, що в таких випадках пасажири прикриваються ковдрою і починають хитатися з боку в бік, тому всім абсолютно очевидно, чим вони займаються. Щоб боротися з цим, деякі стюардеси починають ходити по проходу з ліхтариком або стають неподалік від пари та голосно кашляють.

Пул зазначила, що дії пасажирів на борту лайнера суперечать правилам безпеки, але не є незаконними: «Однак незаконним вважається невиконання вказівок бортпровідників. Тому, якщо стюардеса попросить вас припинити, вам доведеться негайно зупинитися».

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...