З архіву ПУ. Страшна історія обростає новими подробицями: На Вінниччині орудує жорстокий маніяк (відео)

Поліція показала фоторобот чоловіка, якого підозрюють у звірячому вбивстві жінки в с. Голубече (Вінниччина).

Це – чоловік віком близько 40 років, зріст 180-183 см. Був одягнений у темну кофту з довгим рукавом і темні брюки, розповіли в ГУ НП в області, передають Патріоти України 19 вересня 2019 року.

У той же час страшна історія обростає новими шокуючими подробицями. Як виявилося, із вбивством жінки пов'язують ще два схожі злочини у цій місцевості, і активно обговорюють версію з маніяком. У неї, зокрема, вірить Вікторія Рудько із села Заболотного Крижопільського району, чий чоловік помер на лікарняному ліжку після порізів ножем і звірячого побиття, передає "33 канал".

"3 серпня Анатолій відвіз товариша з села в Крижопіль. Він був за кермом машини друга. Горілки не вживав. Близько 19 години сказав мені по телефону, що вже скоро повертається. Але не повернувся", – розповіла вона.

Пізніше стало відомо, що чоловікові намагалися перерізати горло: поріз глибиною десь півтора сантиметра. Голова була розбита з правого боку – мабуть, від сильного удару в скроню, ліва рука, спина і ліве стегно поранені ножем. Чоловіка знайшли біля парку вже непритомного, в лікарні він помер через кілька днів.

Сім'я загиблого Анатолія Рудька


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...