З архіву ПУ. Супервулкан "звив гніздо" під Росією: "Крим і Чорне море зникнуть", - вчені

Через 50 років страшний вулкан Йеллоустоун "зварить" екосистему навколо Криму, переконані науковці.

За інформацією вчених, гравітація в Криму катастрофічно порушена, природа в небезпеці. Експерти переконані, що Крим зникне з карти Землі через половину століття, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Нещодавно доктор геології підкреслив, що причиною для такої серйозної заяви стало підтвердження вченими зміщення північного магнітного полюсу. Мова йде не про географічну константу, а про невидиме поле, яке впливає на зв'язок, комунікації та самопочуття людей.

При цьому експерти уточнили, що в самий найближчий час варто очікувати перевороту в балансі планети. "Гравітаційна аномалія - це норма для США, Перу і Чилі. Росія ж вперше зіштовхнеться з незвіданим станом. Крим опиниться під ударом нової хвилі. Зміщення полюсів тягне дисбаланс і в "роботу і сон" вулканів і геосистеми. Згідно комп'ютерної моделі, Йеллоустоун "вилізе боком" Росії. Гравітаційна аномалія перетворить Чорне море в гейзер. Сукупність газу і пилу просочиться з США підземними каналами ближче до Євразії. Епіцентром, згідно констант фізичних законів стане Крим", - висловився експерт в області геології.

Таким чином, за словами вчених, років через 50 страшний вулкан Йеллоустоун "зварить" екосистему навколо Криму. Експерти також застерігають, що вода в Чорному морі сильно нагріється, а це неминуче призведе до зникнення рідкісних порід тварин і рослин. Більш того, вчені наполягають, що якщо пустити ситуацію на самоплив, то вже дуже скоро в Криму з'явиться свій, гігантських розмірів, супервулкан Йеллоустоун, який вже зараз "звив гніздо" під Росією.

При цьому Кримський півострів стане непридатним для життя. А Чорне море або стане гейзером, або катастрофічно обміліє, бо від високих температур вода точно випарується.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...