З архіву ПУ. "Так було, так є, і так буде!": Зірковий український боксер відповів на критику новим відео

Незабаром після публікації відео з росіянами, український боксер відзначився скандальною фотографією з російським прапором, а також назвав росіян братами.

Василь Ломаченко

Український боксер Василь Ломаченко відповів на критику уболівальників після своєї публікації відео з російським спецназом. Боєць опублікував в Instagram відеопідбірку своїх перемог, після яких він позував з українським прапором, передають Патріоти України 13 січня 2020 року.

"Так було, так є, і так буде!" - написав Ломаченко.

31-річний Ломаченко є уродженцем міста Білгород-Дністровський, який знаходиться в Одеській області. В даний момент українець є чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA, WBC і WBO.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...