З архіву ПУ. "Такі вбивали дітей на Донбасі": Українська чиновниця образливо висловилася про ветеранів АТО

Учасник бойових дій нагадав чиновниці, що недавно поліція затримувала її за кермом в стані сп'яніння, на що вона відповіла відвертими образами.

Співробітниця Застановської райдержадміністрації заявила учаснику АТО, що «такі, як він, вбивали дітей на Донбасі», передають Патріоти України 6 січня 2020 року.

Як повідомляє «Чернівецький промінь», в Facebook відбулася суперечка між ветераном АТО Володимиром Леошком і співробітницею Служби у справах дітей Застановської райдержадміністрації Яніною Сметанюк. Учасник бойових дій нагадав чиновниці, що недавно поліція затримувала її за кермом в стані сп'яніння. В ході суперечки чиновниця написала ветерану: «такий, як ти, вбивав дітей на Донбасі».

Ця заява шокувала багатьох. Так, Валентина Радчук, вдова загиблого на Донбасі, написала, що для неї подібний коментар просто дикий. «Більш того, жінка працює в райдержадміністрації, представляє інтереси держави!» - підкреслила вона.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...