З архіву ПУ. "Такое ощущение, что они приходят туда жрать. Все сметается": Популярний російський телеведучий "накинувся" на росіян

Леонід Якубович розкрив таємницю зникнення принесеної в студію їжі.

Леонід Якубович. Фото: ОbozrevatelРосійський телеведучий Леонід Якубович, найбільш відомий телепередачею "Поле чудес", влітку 2020 року поскаржився на поведінку своїх глядачів в студії по завершенні зйомок, повідомляють Патріоти України.

Як він зазначив у інтерв'ю "Комсомольській правді", враження таке, ніби люди приходять на проект "жерти". Те, що відбувається в студії, додав Якубович, "треба бачити".

"Як тільки закінчується зйомка, я маю тільки одну задачу - встигнути вискочити зі студії. Тому що всі кидаються до барабану і з'їдають все, що принесли. Причому, це треба бачити", - розповів він.

За словами Якубовича, на майданчику коїться "неймовірне". Адміністраторам доводиться доглядати за малими дітьми.

"Тістечка засовують в кишені, за пазуху ... Твориться щось неймовірне. Адміністратори тільки і кричать: "Обережно, дітей не задавіть!" Таке відчуття, що вони приходять туди жерти. Все змітається", - обурився він.

Так, підкреслив Якубович, росіяни тепер знають відповідь на найпопулярніше запитання до ведучого за багато років - "куди дівається жратва".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...