З архіву ПУ. Тепер малолітній татусь сам водить у школу 5-річного сина: Няня, яка спокусила свого 11-річного підопічного і народила від нього дитину, проведе у в'язниці найближчі 20 років (відео)

Спокусниця, відсидівши термін у в'язниці, буде знаходитися ще десять років на випробувальному терміні. І довічно перебуватиме під наглядом поліції.

Суд в американському штаті Флорида засудив до 20 років в'язниці 28-річну Марісса Маурі. У січні 2014 року, коли Маурі було 22 роки, вона найнялася за рекомендацією нянею в сім'ю - доглядати за хлопчиком. Замість цього жінка спокусила свого 11-річного підопічного і у вересні того ж року народила від нього дитину, передають Патріоти України 19 жовтня 2019 року з посиланням на Tampa Bay Times.

Лише в 2017 році хлопчик розповів матері, що став жертвою насильства з боку колишньої няні. Та зв'язалася з поліцією. Тест ДНК підтвердив батьківство школяра.
Мати постраждалого Надін Кемпбелл вражена вчинком Марісси. «Мова йде про дитину, якій було 11 років. Навіть не про підлітка. Одинадцять!», - каже вона.
При цьому вона розповіла, що це не «зруйнувало, а змінило життя» її нині 17-літнього сина. Він, будучи сам ще школярем, відводить вранці в школу свого власного п'ятирічного сина, грає з ним після школи, піклується про нього. «Він перетворився в одного з найчудовіших пап, яких тільки можна зустріти», - говорить Надін. Правда, наявність дитини сильно вплинуло на його соціальне життя. Він не може більше проводити багато часу з друзями та зустрічатися з дівчатами, так як зайнятий з малюком.

Кемпбелл також додає, що зазвичай жінок не розглядають в якості можливих «сексуальних хижаків». «І я так вважала - і поплатилася за це», - говорить вона.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...