З архіву ПУ. Термінатор у вишиванці: Шварценеггеру подарували його портрет в українському стилі (фото)

На щорічній покерній вечірці актору зробили незвичний подарунок.

Арнольд Шварценеггер. Фото: соцмережі.

Відомому голлівудському акторові і колишньому губернатору штату Каліфорнія Арнольду Шварценеггеру подарували його український портрет у вишиванці, передають Патріоти України.

Так, у суботу, 2 червня 2018 року, ввечері у Шварценеггера відбулася щорічна покерна вечірка, на якій були багато його приятелів, зокрема Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем і т.д. При цьому Кейт Брез подарувала Шварценеггеру картину, написану в українському стилі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...