З архіву ПУ. Тест на "Зайцеву" для нової влади: 21-річна "мажорка" на Porsche без прав відправила на очах мера Ужгорода батька родини до лікарні з мінімальними шансами на життя

Дівчині з подругами було дуже весело, а правила ПДД то простих "лохів". З боку винуватиці ДТП та її рідних нема жодних зусиль, щоб допомогти жертві злочину, зазначає дружина потерпілого. Поліція виявила злочинну повільність.

Щаслива сім'я наразі у відчаї

В Ужгороді 21-річна студентка Яна Костраба на Porsche Cayenne влаштувала лобове ДТП. Дівчина їхала на чорному джипі разом з подругами і виїхала на зустрічну смугу, де скоїла зіткнення з автомобілем Ford. Жертву можорки довелося вирізати з авто рятувальникам. 32-річний чоловік перебуває в лікарні у вкрай важкому стані, зазначають Патріоти України 16 червня 2019 року.

«Мій чоловік водій Форда. У нього в'їхали дві дівчини на Порше на страшній швидкості. Чоловік в дуже важкому стані. Всі лікарі збіглися до нього. Вимагає оперативного втручання. Забій мозку, грудної клітини, легені «в решето», переломи рук, ніг, ребер », - пише у відчаї Юлія Костюк.

Пізніше дружина потерпілого додала, що чоловіка оперували 4 години. Шанси на виживання лікарі дають невеликі.

Потерпілий Олександр Костюк з донькою

«З боку винуватців навіть ніхто не підійшов, батьків дівчини ми зустріли біля ліфта з поліцейським, але "ні туги, ні любові, ні жалості "в їх очах я не побачила, їм не до того, напевно", - написала вона.

Очевидцем аварії став мер міста Богдан Андрєєв. Він і викликав рятувальників, які приїхали оперативніше «швидкої» і поліції. Місцеві ЗМІ пишуть, що поліція їхала довше всіх. Меру довелося самому перекривати рух на дорозі.Дівчину-водія з подругою госпіталізували. Костраба отримала травми середньої тяжкості. У коментарях місцеві жителі пишуть, що цей Porsche постійно ганяв по місту на великій швидкості.«Закарпаття онлайн» повідомляє, що Кострабе 21 рік, вона прописана в місті Свалява. Прокуратура вже оголосила підозру дівчині по ч.2 ст. 286 КК.«За неофіційною інформацією, в контексті зазначеного ДТП «засвітилася» особа працівника однієї з правоохоронних структур, яка може мати стосунок до авто», - пишуть ЗМІ.Також ЗМІ з'ясували, що у дівчини немає водійських прав. Після ДТП вона повідомила патрульним, що «хлопець все вирішить».

На місце ДТП прибув власник позашляховика і надав поліції документи, що підтверджують право власності на машину. Також ця особа відвідувала Кострабу в лікарні.За даними ЗМІ, відео, на якому зафіксовано ця людина, видаляють з соцмереж.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...