З архіву ПУ. Тіла мертвих складають прямо на узбіччі дороги: Моторошні кадри після прориву дамби в РФ (фото, відео)

В мережі опубліковані нові фотографії і відео моторошної трагедії в Красноярському краї Росії, де після прориву дамби загинула велика кількість людей. На даний момент число жертв досягло 15 осіб.

На опублікованих кадрах загиблі люди лежать прямо на узбіччі дороги - знайдені тіла складають у ряд перед транспортуванням в морг, передають Патріоти України 20 жовтня 2019 року.

Всюди калюжі і велика кількість бруду. Пошуково-рятувальні роботи ведуться прибулими на місце співробітниками МНС, проте рятувальна операція ускладнюється випавшим снігом - в таких умовах знайти живих через добу буде вкрай непросто.На відео можна помітити велике скупчення техніки: вертольотів, екскаваторів і бульдозерів, а також затоплені площі водою після прориву дамби.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...