З архіву ПУ. Тіло померлого в цеху українського заробітчанина польські роботодавці просто викинули в ліс

На робочому місці у чоловіка стався напад, який призвів до летального результату.

Василь Чорней не повернувся додому із заробітків

У Польщі на робочому місці помер 36-річний житель Снятинського району Івано-Франківської області Василь Чорней, який виїхав до сусідньої країни на заробітки. Тіло чоловіка знайшли в лісосмузі за 150 км від виробництва, передають Патріоти України 21 червня з посиланням на Версії.

Очевидці стверджують, що в українця в розпал робочого дня стався напад. За попередньою версією, це була епілепсія. Серед причин також називають шкідливе виробництво, на якому чоловік міг надихатися лакофарбових випарів.

Колеги Чорнея попросили роботодавця викликати лікаря, однак вона попросила їх не втручатися і пообіцяла вирішити проблему самостійно. Однак поляки відвезли українця не в лікарню, а в лісопосадку поблизу міста Вонгровець, де він і помер.

Чоловіка впізнали знайомі після розшуків в соцмережах. За розслідування справи взялася поліція. Роботодавці Чорнея заперечують знайомство з ним і запевняють, що така людина на даному виробництві ніколи не працювала. Правоохоронці володіють інформацією, що свідком і, ймовірно, співучасником, злочину міг бути ще один українець. Його зараз розшукує поліція.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...