З архіву ПУ. Тіна Кароль зімітувала голе фото і викликала шквал критики в мережі

Українська співачка і телеведуча Тіна Кароль поділилася пікантним фото, на якому прийняла позу як для кліпу Ноченька в 2011 році, і викликала фурор. Однак, неуважні користувачі мережі, які тут же кинулися з критикою жорстко зганьбилися, не помітивши на фото бретельку від злитого купальника Тіни, який дозволив їй з комфортом зробити вражаюче фото, передають Патріоти України 16 вересня 2020 року.

Тіна Кароль в Instagram побалувала шанувальників роздягненим фото. ""Ноченька" 15 років потому! Вже післязавтра прем'єра сьомого студійного альбому"Знайти своїх", який виходить на честь 15-річчя музичної кар'єри співачки!",- йдеться у підписі до фото Тіни.

На фото Тіна Кароль сидить в точній позі як для кліпу Ноченька - на підлозі, розставивши ноги, притиснувши коліна, опустивши руки, так, щоб прикрити всі інтимні зони. Але замість того, щоб насолодитися шикарною фігурою співачки, в мережі її стали засуджувати за оголення, поки шанувальники самі не вказали на бретельку на плечі Тіни від злитого купальника.

Тіна Кароль
"Народ, що за шум ви влаштували "та вже", "не добре до такого рівня" і тд(?), цілком красива фотографія, все культурно і немає ні чого вульгарного. Та до всього, на фото Тіна одягнена в злитий купальник, на плечі видно бретельку від нього. Не потрібно відразу роздувати з мухи слона, по типу, та як вона може робити такі фото?! Може, це її життя і її тіло і справа! Всі фото пристойні і дуже навіть красиві!"
false

"Поза звичайно, невдала. Тіна створює образ оголеної жінки, хоча одягнена, тільки нам візуально це підносить. Тільки створюючи такий образ, вони не подумали про бурхливу фантазію людей", "15 років минуло, а Тіна взагалі не змінилася"

false

Тіна Кароль Ноченька дивитися онлайн кліп:

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...