З архіву ПУ. "Это делают люди, нас подрывают из-под земли": Жителі окупованої Макіївки розповіли дивні подробиці про "землетруси" в "ДНР"

Нові поштовхи були зафіксовані вчора, 24 жовтня, о 19.30-19.40. За словами очевидців, вони були досить сильними - тремтіли будинки, дзвенів посуд.

Жителі тимчасово непідконтрольної українському уряду Макіївки (Донецька область) продовжують скаржитися на потужні землетруси, які повторюються щодня. Про це макіївчани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України 25 жовтня 2019 року.

При цьому жителі селища Об'єднаний, яке найбільш сильно страждає від цього явища, зазначають дивні обставини: землетруси повторюються в один і той же час. Раніше будинки тряслися тільки ночами, тепер перші поштовхи відчуваються о 19.30-19.40.

«В одно и тоже время? В 19.40 каждый день, остальные толчки не фиксировала, такого совпадения не бывает, это делают люди», — пишуть місцеві жителі.

«Раньше толчки были в ночное время, а теперь так оборзели, что все время вечером в одно и тоже время нас подрывают из-под земли. А под землей у нас пустота, ЖУТЬ!!!» — зазначив інший автор.

На їхню думку, під землею ведуться якісь вибухові роботи, проте ані місцева «влада», ані представники фактично покинутих шахт подробиць не повідомляють. Комісії, яка нібито створена для розслідування причин того, що відбувається, макіївчани не вірять.

«Заплатят они (те, кто провоцирует землетрясения, — ред.) этой комиссии, и они обьявят нам, что это и активность и НЛО и что угодно. Все равно эта неправда будет дешевле, чем всем пострадавшим платить убытки», — зазначають коментатори.

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...