З архіву ПУ. "Это пи*дец!" - російський комік про майбутнє РФ (відео)

Відомий російський комік-стендапер Ілля Соболєв спробував дати прогноз з приводу того, що буде відбуватися з Росією через десять років.

Ілля Соболєв

В інтерв'ю відомому відеоблогеру Юрію Дудю Соболєв прямо зізнався, що майбутнє РФ його лякає, передають Патріоти України.
"Каждый день я читаю новости и ни одна из них не про то, что что-то улучшилось. Каждая новость о том, что что-то уменьшилось, что-то сломалось, а что-то не получилось. Если смотреть из далека, то это идет уже долго. Я боюсь, что это будет продолжаться каждый день. Боюсь этого пи*деца", - говорить Соболєв.
Дивитися з 1.49.15:

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...