З архіву ПУ. "Это самый яркий эротический сон для женщин нашей страны": Раніше популярна російська співачка шокувала навіть росіян своїми висловлюваннями про Путіна (відео)

Російська співачка вважає 66-річного президента узурпатора Володимира Путіна секс-символом Росії. Окрім президента РФ, співачці іноді сниться Алла Пугачова.

"Женское счастье"... "Бухгалтер милый мой бухгалтер. Вот он какой такой простой"

Популярна в дев'яностих співачка Альона Апіна заявила, що президент РФ Володимир Путін – це «найяскравіший еротичний сон» для російських жінок, повідомляють Патріоти України.

Навіть росіяни сміються над заявою Апіної. Постарілий низькорослий Путін, на їхнє глибоке переконання, зовсім не тягне на "секс-символ".

«У мене теж кілька раз бувало, коли він [Путін] мені снився, взагалі в якихось таких, дуже сміливих, абсолютно, образах», - зізналася співачка в інтерв'ю DW.

«Чому Володимир Володимирович – я так досі і не зрозуміла. Не так часто [сниться]. Добре, чи погано – не знаю. ...І я думала, що це я одна така. Я десь це в якомусь інтерв'ю сказала, і пішли коментарі. Боже мій, та це був самий, загалом, «багатий кущ», з якого всі жінки: «і мені сниться, і мені сниться...», - зазначила Апьона.

Подібну ситуацію співачка пов'язує з тим, що Путін - «найголовніший чоловік країни». Вона також розповіла, що іноді їй сниться Алла Пугачова. Як правило, це провіщує якісь поворотні події в житті.

Навіть росіяни сміються над заявою Апіної. Постарілий низькорослий Путін, на їхнє глибоке переконання, зовсім не тягне на "секс-символ".

" Тільки жінки бальзаківського віку і такі упоротие, як Апіна, можуть бачити в літньому, дрібному плішивих убозтві, альфа самця ... Вони схильні перебільшувати, ці постклімаксние дами ", - жорстко відзначають коментатори. "

Він фалічний символ Росії ", - пригадують в Мережі відому на весь світ кричалку харківських ультрас про Путіна.

" Альона Апіна МАЄ ПРАВО ЛЮБИТИ ПУТІНА !!! Збоченці теж люди ", - потішаються над співачкою.

Примітно, що в коментарях до інтерв'ю на Youtube користувачі розкритикували смаки Апіної, вказавши, зокрема, на вік та зріст Путіна.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...