З архіву ПУ. "Тому що послідовний": Нардеп Брагар, який запропонував оплатити комуналку собакою, влип у новий скандал

Наразі Євген Брагар видалив своє повідомлення в Facebook про нову ініціативу, хоча його найвідданіші «шанувальники» встигли зберегти скріни.

Євген Брагар. Фото: соцмережі.

«Слуга народу» Євген Брагар, який раніше потрапив в гучний скандал, запропонувавши пенсіонерці продати собаку в рахунок оплати газу, написав офіційне звернення до Міністерства освіти і науки з пропозицією ... скасувати вивчення історії України в 5-му класі, повідомляють Патріоти України.

В обґрунтування своєї «революційної» пропозиції депутат вказав, що курс історії за 5 клас є «поверхневим і низькоформатним», тому від предмета цілком можна відмовитися заради зниження навантаження на учнів. Тим більше, що останнє депутат, який є членом комітету Ради з питань свободи слова, назвав таким, що «перевищує всі санітарні нормативи».

Наразі Брагар видалив своє повідомлення в Facebook про нову ініціативу, хоча його найвідданіші «шанувальники» встигли зберегти скріни. Серед них опинився і колишній нардеп Борислав Береза. «Те, що ми про цього чудо-депутата ще почуємо, - це безперечно. Чекаю нових його пропозицій і ідей», - написав він.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...