З архіву ПУ. Трагедія на Харківщині: Вбивця назвав причину розстрілу компанії відпочивальників із дітьми (фото)

За інформацією прокуратури, стрілок був раніше судимий. Його затримали самі відпочивальники до приїзду поліції.

Поліцейські встановили причину розстрілу відпочивальників біля села Гусарівка в Барвінківському районі на Харківщині у червні 2020 року. 53-річний підозрюваний відкрив вогонь через відмову його підвезти. Про це повідомив прес-секретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передають Патріоти України.

"Підозрюваний був п'яний і попросив відпочиваючих підвезти його на їхньому автомобілі. Коли компанія відмовилася, фігурант відкрив вогонь з пістолета Макарова", - розповів Чубенко, передає місцеве видання newsroom.kh.ua.

Про стрільця відомо, що він раніше судимий місцевий житель. Йому вже повідомили про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство. Завтра, 29 червня, в Барвінківському районному суді йому обиратимуть запобіжний захід. Чоловікові загрожує до 15 років за гратами або довічне позбавлення волі.

Стрілянина сталася 27 червня близько 20.40. В селі Гусарівка неподалік кар'єру відпочивала компанія з 10 осіб з дітьми. З лісу вийшов невідомий та почав стріляти. В результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. 27-річний помер у лікарні. Стрілка затримали на місці події.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...